در ادامه این مطلب از دپارتمان سلامت روان مجله سلامت دکتر بهشتیان با این اختلال بیشتر آشنا خواهید شد.
داروهای بدون نسخه ضد حساسیت، مانند دیفن هیدرامین (بنادریل) ممکن است به کاهش خارش موضعی کمک کند. از داروی کورتیکواستروئیدی مانند پردنیزون فقط در موارد انتخابی که زخمهای پیچیده ای مانند مواردی که چشم و گوش با آنها درگیر شده اند، استفاده میشود و باید از آن و آنتی ویروس به طور همزمان استفاده کرد.
Retain it sensible. As an alternative to contemplating to yourself “I’m mad” or “I’m paranoid,” check out one thing like: “I’m concerned about a thing that’s hugely not likely to be correct.”
پارانویا زمانی تبدیل به توهم میشود که افکار و عقاید غیر منطقی در ذهن فرد ثابت شوند و هیچ چیز از جمله شواهد و ادله نتوانند فرد را متقاعد کند که آنچه که فکر میکند یا احساس میکند، درست نیست.[۱۲]
این داروها عبارتند از: آسیکلوویر، فامسیکلوویر و والاسیکلوویر.
همچنین ممکن است در جستجوی خون نیاز به آزمایش خون داشته باشند. این کار میتواند مشخص کند که آیا فرد تا به حال در معرض این ویروس قرار گرفته است یا خیر.
محل بثورات زونا میتواند متفاوت باشد. اگرچه این عارضه ممکن است تقریباً در هر بیماری زونا تا چند روز قابل انتقال است نقطه از بدن ظاهر شود، اما بیشتر آنها روی نیم تنه بالای بدن و صورت (از جمله چشم، گوش، دهان و کمر) اثر میگذارند. این بثورات مشخصه به صورت نوار مانندی هستند که فقط در یک طرف بدن (راست یا چپ) تأثیر میگذارند و معمولاً از خط میانی کمر عبور نمیکنند.
اعتقاد به اینکه قدرت خاصی دارند یا در یک مأموریت مخصوص هستند (هذیان عظمت)
به تعهد، وفاداری یا قابل اعتماد بودن دیگران شک می کنند. بر این باورند که دیگران از آنها سوء استفاده می کند یا آنها را فریب می دهند.
زونا معمولا بر روی یک طرف بدن تاثیر میگذارند. این محل اثر اغلب کمر، سینه، شکم و یا پشت است.
آزمایشها نشان دادهاند که واکسن ایمن است، هر چند که برخی کودکان ممکن است برخی از عوارض مانند وجود درد در محل تزریق. تب و جوش خفیف، درد و خشکی موقت مفصل را تجربه کنند.
۱۰ علامت اختلال شخصیت پارانوئید + علل ابتلا و روش های درمان اختلالات و بیماری های روانسلامت روان ۱۰ علامت اختلال شخصیت پارانوئید + علل ابتلا و روش های درمان
به جرات میتوان گفت که ازدواج با اختلال شخصیت پارانوئید یکی از سختترین تجربههایی است که یک فرد میتواند در زندگی داشته باشد.
پیش از این محققان بر این باور بودند که احتمالاً یک پیوند ژنتیکی بین اسکیزوفرنی، اختلال شخصیت اسکیزوتایپی و پارانویائید وجود دارد، اما مطالعات بیشتر نشان داد این ارتباط آنقدر قوی نیست.